Sykehusklovnenes drømmereiser - Sykehusklovnene
Sykehusklovnenens drømmereiser, en liten jente i sykeseng blir tatt med i fantasiverden av to sykehusklovner

Sykehusklovnenes drømmereiser

29. juni 2020

Bare fantasien setter grenser for hvor langt du kan reise i drømmene dine, hvem du kan reise sammen med, og hva du kan oppleve på din drømmereise. Kanskje både store og små trenger dette akkurat nå?

 

“Det er den draumen me ber på at noko vedunderleg skal skje” Olav H. Hauge

 

Verden har stoppet litt opp i det siste, og mange har sett sommerferien gå i vasken på grunn av reiserestriksjoner. Spesielt barn som ligger på sykehus i ferien trenger å kunne sette seg på et magisk drømmetog, eller la seg fly av sted til spennende reisemål. Sykehusklovnene er eksperter på dette! Å skape magiske øyeblikk sammen med barna er jobben vår, hvor kun fantasien setter grenser.

Så hvor vil de reise hvis det ikke fantes noen grenser? En av dem setter seg på et et vannliljeblad og lar fønvinden blåse henne til et hemmelig sted med den mykeste mose-eng, mens en annen klovn har en magisk hengekøye som kan fly henne et sted med en fryser som aldri blir tom for is…

Under her finner du Sykehusklovnenes magiske drømmereiser. Lukk øynene, les høyt for barna, og ta dem med ut i fantasien. God tur!

Klikk her og gi et SOMMERFERIE-MINNE til barn på sykehus

 

Lenkede artikler

Lenkede artikler

Lenkede artikler

Lenkede artikler