Bli med Fjups Ups tilbake i tid  - Sykehusklovnene
Fjups Ups på reise bak i tiden

Bli med Fjups Ups tilbake i tid 

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Jeg synes det hade vært kult om jeg kunne reise tilbake i tiden – lenger tilbake enn før mamma og pappa var født. Det er akkurat det jeg drømmer om å gjøre.  

Min drømmereise er å dra tilbake til tiden rett etter Svartedauden. Da var det nesten ingen mennesker igjen i Norge.  

Hvordan kommer du deg dit?
Det er ikke så vanskelig.  Bak sofaen min har jeg oppdaget en liten luke som fører meg tilbake i tiden. Hvor jeg ender opp, kommer helt an på hvilken tid av døgnet jeg går inn på. 

Hvordan ser det ut der?
Det var visstnok litt varmere på den tiden, derfor var skogene frodige og viltvoksende, og man kunne se bjørner, ulver og gauper mens man vandret gjennom den store grønne skogen.  

Hva kan du oppleve der?
I drømmene går jeg dagevis uten å møte et eneste menneske. Det er stort sett stille. Mens jeg smyger seg gjennom den tette skogen, kjenner jeg lukter av søt og varm kvae fra furuer. Plutselig kjenner jeg lukten av bål. Det lukter også stekt ørret, og jeg gjetter at den er fisket fra det bunnløse tjernet i nærheten. Kan noen mennesker ha overlevd svartedauden? Er de gode eller er de onde?  

Hvordan tror du drømmereisen til Fjups Ups ender? 

 

Fjups Ups kan du møte på sykehus i Oslo-området, og noen ganger på sykehuset på Elverum.
Skulle du støte på henne, kanskje du kan få høre mer om turene tilbake i tid!

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!