Personvernerklæring - Sykehusklovnene

Behandling av personopplysninger

Slik bruker vi personopplysninger

Tilliten fra dere, våre givere, er svært viktig for oss, og du kan være trygg på at vi tar godt vare på dine personopplysninger. Vi deler de ikke med andre, og vi følger Atferdsnormen til Fundraising Norge.

Sykehusklovnene mottar ikke statsstøtte og er avhengige av donasjoner fra private. Det er disse bidragene som muliggjør vårt arbeid med barna på sykehusene. Derfor ønsker vi å kunne fortelle mer om vårt arbeid og høre om du kan tenke deg å støtte oss ytterligere. Det kan skje gjennom telefon, brev, e-post eller SMS. Vi overholder selvfølgelig Markedsføringslovens bestemmelser for idéelle organisasjoner.

Vi samler inn personopplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Vi lagrer informasjon vi om våre givere og støttespillere, deg som har donert penger til vårt arbeid. Vi registrerer følgende opplysninger: navn, adresse, giverhistorikk, e-postadresse, fødselsdato og telefonnummer samt hvordan du støtter/har støttet Sykehusklovnene. Behandlingen skjer på grunnlag av en interesseavveining.

Dette gjør vi for å kunne følge opp ditt engasjement som giver og støttespiller, og for å kommuniserer hva vi gjør og hvor vi skal.

Hvis du har gitt oss et samtykke, lagrer vi også ditt fødselsnummer for å kunne gi deg skattefradrag.

Dersom du ønsker kan du få innsyn, og/eller be om sletting ved å sende en mail til post@sykehusklovnene.no

Sykehusklovnenes personvernerklæring, klikk for å lese. 

Datatilsynets personvernerklæring.