Bli med Pytt til Nordpolen   - Sykehusklovnene
Pytt på Nordpolen

Bli med Pytt til Nordpolen  

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Hvis jeg kunne få velge min helt egen drømmereise, så ville jeg dratt på polferd helt opp til Nordpolen, selv om det er midt på sommeren. Der oppe er det masse snø og is, både sånn glatt is man kan gå på skøyter på og sånn is man kan spise.  

Hvordan kommer du deg dit?
For å komme meg helt opp, må jeg først ta bussen til båten. Så kjører båten meg ut over det bølgende, blågrønne havet til den store luftballongen som står og venter på meg 

Å kjøre luftballong er morsomt fordi det kiler litt i magen, men det er helt trygt. Man vet dessuten aldri hvor lang tid det tar, det kan gå fort eller sakte, det kommer helt an på vinden (men det kan hende det går litt fortere hvis du hjelper til og blåser litt). 

Hvordan ser det ut der?
Når jeg er helt fremme, så hopper jeg ut i fallskjerm og lander mykt og godt i snøen under seg. Men det er egentlig ikke snødet er is, sånn is man kan spise. Det første jeg kjenner er lukten av jordbær-is, sjokolade-is, saft-is og softis.  

Hva kan du oppleve der?
Nordpolen er rett og slett et is-paradis. Her bader jeg i is og lager snømann av sjokolade-is. Til slutt lager jeg 100 snøengler i jordbær-is. Det jeg håper aller mest på, er å bli venn med en sel og en stor isbjørn som heter Bjørnar.  

 

Pytt kan du møte på sykehus på Østlandet, kanskje på Riksen, kanskje Ullevål.
Hvis du treffer ham, kanskje du kan få vite mer om hva som foregår på Nordpolen?

 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Giver-skjema

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Fortell litt om deg selv

Noe på hjertet?

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Månedlig

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.