Bli med Marsipan til jungelbyen   - Sykehusklovnene
Marsipan i jungelen

Bli med Marsipan til jungelbyen  

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Min magiske drømmereise er å dra gjennom jungelen for å oppleve den magiske jungelbyen. Her er det så mange spennende lyder, morsomme og snille dyr og mange nye lukter.  

Hvordan kommer du deg dit?
For å komme meg dit, trenger jeg bare å ta på meg min flyvende kappe, og litt løpefart. Så teller jeg til 10 – og så, hokus pokus, så er jeg der.  

Hvordan ser det ut der?
Inne i jungelen er det svære, frodige trær med apekatter som danser på grenene, og det lukter søt ananas og kokosnøtt som en deilig smoothie med stjernedryss!  

Hva kan du oppleve der?
Hvis du reiser hit kan du møte snille løver som griller pølser med sjiraffer, og svart- og hvitstripede zebraer som maler rosa skyer. Innimellom de kjempehøye palmetrærne kan du se geparder som sover i hengekøyene sine, og bak det største treet finnes et deilig boblende vann hvor du kan bade med de litt klumsete elefantene. Slangene kan morsomme danser og de fargesprakende papegøyene synger og kakler fra morgen til kveld. Hvis du spør pent, så kan du også få prate med de snille løvene og få dem til å lære deg alfabetet.  

 

Marsipan kan du stort sett treffe på Ahus.
Skulle du støte på henne, kanskje du kan få vite mer om hva som skjer i jungelbyen?

 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Giver-skjema

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Fortell litt om deg selv

Noe på hjertet?

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Månedlig

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.