Maxine P. i hiphop-hundeland

Bli med Maxine P. til HipHop-hundeland  

30. juni 2020

Hvor går din magiske fantasireise?
Min magiske fantasireise går til HipHop-hundeland.

Hvordan kommer du deg dit?
Først må jeg finne det usynlige toget. Det kan være litt vanskelig å finne, men jeg pleier bare å rusle rundt på jernbanestasjonen til jeg krasjer inn i noe – da vet jeg at hun har funnet det riktige toget.  

Når toget er fremme på perrongen, går siste del av reisen med båt fordi HipHop-hundeland er på en øy. Båten er en sjark som er en slags gammeldags fiskebåt, med lukt av saltvann og krabber. Når jeg er fremme på kaia, står det ofte søte små HipHop-buldoger og tar meg imot. De logrer masse! De er så kule og søte samtidig!  

Hvordan ser det ut der?
Det første jeg merker når jeg går i land, er lukten av churros med sukker og kanel. For churros og softis er det eneste de spiser her. Hele øya er full av masse kule hunder med hoodies (hettegensere) og solbriller. Alle rapper i stedet for å snakke vanlig.  

Hva kan du oppleve der?
Overalt høres det rytmer og dansende gjenger med HipHop-hunder. Det er alltid solnedgang, slik at det hele tiden er et kult lys i mange farger. Og når det virkelig skal være fest, setter de på blinkende lyskastere! Også har de røykmaskiner!!! 

Alle i HipHop-hundeland drikker fersken-iste og spiser softis.  Alle er venner, fordi det er ingenting å krangle om. Man kan også gå i rap-parken eller sitte på rap-restaurant, eller rett og slett bare chille og slappe av på stranda.  Hele øya er full av lange sandstrender, hvor de har små boder med, ja, gjett hva, churros, softis og iste – og alt er GRATIS! 

 

Maxine P. kan du møte på sykehus på Østlandet, kanskje på Rikshospitalet, kanskje på Sykehuset Østfold, kanskje i Drammen.
Hvis du treffer henne, kanskje du kan få vite mer om hva som foregår i HipHop-hundeland?

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!