Bli med Bella Bing Bong til Paradisøya - Sykehusklovnene
Bella Bing Bong i den flyvende hengekøya

Bli med Bella Bing Bong til Paradisøya

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Det beste jeg vet, er å pakke med meg hengekøyen min og fly hvor jeg vil. Hvor turen går, vet jeg stort sett ikke på forhånd. Det kan være mange steder!  

Har du et favorittsted?
Et av de fineste stedene jeg vet om er en stor paradisøy hvor det er blomster og palmetrær med kokosnøtter og seigmenn i mange farger.  

Hvordan ser det ut der?
Det er masse badeleker her, i tillegg til stupetårn og en gigantisk flytebrygge. Og selvsagt er det ingen haier her. Sanden er sånn helt perfekt til å bygge stoooort sandslott av, og midt på stranden står en stor fryser med masse is som aldri blir tom.  

Hva kan du oppleve der?
Her er det ingen som maser på at jeg må spise ordentlig mat, så alt jeg spiser er is!  

Når jeg blir lei av å bade tar jeg hengekøya mi videre til gigastort tivoli hvor det bare er meg og alle vennene mine. Når det bare er oss er det jo ikke noe kø, så da kan vi ta den store berg-og-dalbanen om, og om igjen. Etter at jeg har kjørt så mye berg-og-dalbane jeg bare orker, blir det fest på tivoliet med masse såpebobler, sukkerspinn, musikk og dansing.  

Hva er spesielt med turen dit?
Paradisøya har også mange trampoliner, selvfølgelig!!!  Sånne trampoliner som gjør at hvis du tar skikkelig sats, kan du hoppe ut i verdensrommet og ta en stjerne før du lander trygt og godt nede på jorda igjen. 

 

Bella Bing Bong kan du møte på sykehus på Østlandet, mest på Rikshospitalet, kanskje på Ullevål.
Hvis du treffer henne, kanskje du kan få vite mer om hva som foregår på paradisøya?
 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Giver-skjema

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Fortell litt om deg selv

Noe på hjertet?

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Månedlig

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.