Bolla Bensin flyr rundt jorda

Bli med Bolla Bensin på flytur  

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Når jeg skal ut på min drømmereise, går turen opp mot himmelen. Oppe i luften flyr jeg som en fugl og kan dra hvor som helst i verden.  

Hvordan kommer du deg dit?
For å komme dit må man fly høyt over havet sammen med fugler, eller litt lavere for å se det spennende livet nede i tropeskoger og jungler fulle av kule dyr.  

Men man trenger ikke bare fly rett frem. Jeg elsker å fly på ryggen, ta salto, eller fly baklengs. Alt er mulig og jeg styrer kroppens vektløshet, akkurat som Supermann. Oppe i luften er det mange rare lukter som vi ikke har nede på jorden. Nye lukter er morsomt. 

Hvordan ser det ut der?
Det beste her oppe er å oppleve livet på jorden i fugleperspektiv. Når jeg svever over jorden blir jeg fylt av frihetsfølelse og glede. Jeg ser hvor vakker verden er og hvor små vi mennesker er nede på jorda. Det viktigste er å komme langt nok opp og ut, kanskje helt ut i verdensrommet. Hvis du trenger litt ekstra fart på din vei, kan du prøve å slippe en kanonfjert. Da vil det gå kjempefort – men det vil lukte litt promp etterpå. Bare så du vet det.  

Hva kan du oppleve der?
Mens du flyr sånn kan du se masse kule farger og stjerner. Et uendelig mørke pakker deg inn og tar vare på deg. Du er helt fri – og helt trygg, trygg. Ingen er dumme og alt er bare fint.  

 

Bolla Bensin kan du stort sett treffe på sykehuset i Skien og Tønsberg.
Skulle du støte på henne, kanskje du kan få høre med om flyturene hennes?

 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!