Konstantisola på Soløya

Bli med Konstantisola til Soløya  

30. juni 2020

Hva er din magiske fantasireiser? 
Jeg bare elsker sola (selvfølgelig), derfor går drømmereisen min til en øde, og knallgrønn øy hvor det alltid er sol.   

Hvordan kommer du deg dit?
Det er to måter å komme seg dit på. Enten kan du lukke øynene og fly dit, eller du kan svømme dit på ryggen til en delfin. 

Hvordan ser det ut der?
Det er blått hav på alle kanter og øya er dekket med gress og noen store trær. Oppe i trærne er det små hytter, og for å komme seg opp dit må man klatre i taustigene som henger fra grenene.  

Hva kan du oppleve der?
Det første jeg gjør når jeg kommer frem til Soløya, er å legge meg på ryggen i det høye, grønne gresset, lukke øynene og kjenne at solens stråler varmer godt i huden min. Når jeg ligger slik, er det ingen som kan se meg, og jeg føler meg god, trygg og varm. Det lukter solkrem og appelsiner.  

Hva er det beste med drømmereisemålet ditt?
Det aller beste med Soløya, er at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil, hele tiden! Det er bare jeg som bestemmer. Om du vil bade, slå hjul eller danse omkring i gresset, bare gjør det, eller er du kanskje trøtt etter all solingen og bare vil ligge i hengekøye og spise is? Du bestemmer!  

 

Konstantisola kan du møte på Haukeland Universitetssykehus og på sykehuset i Haugesund, blid som ei sol :-).
Skulle du støte på henne, kanskje du kan få høre med om Soløya!

 

Vil du støtte oss og gi en drømmereise til barn på sykehus?

Fyll inn valgfritt beløp på sms under.

 

Tilbake til alle drømmereisene

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!