Skattefradrag for gaver - Sykehusklovnene

Skattefradrag for gaver

19. november 2019

For at du skal få skattefradrag for gaver til frivillige organisasjoner må vi sende dine opplysninger til skattemyndighetene. Dette gjør vi i midten av januar for foregående år. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødsels- og personnummer for at du skal få skattefradrag. Disse opplysningene sender vi til skattemyndigheten sammen med beløpet du har gitt til oss. Du kan få fradrag for samlet beløp mellom 500 kr og 25 000 kr for gaver i 2024.

Personopplysninger

Sykehusklovnen behandler alle personlige opplysninger fortrolig. Sykehusklovnene tar vare på dine personlige opplysninger kun med det formål å administrere giverforhold. Les Sykehusklovnenes personvernerklæring.

 

Gaver gitt via Vipps eller Facebook

Når du gir en gave via Vipps eller via Facebook sin betalingsløsning (for eksempel til noens bursdag eller på en post Sykehusklovene eller andre legger ut) får vi ikke dine personopplysninger. Hvis du vil ha skattefradrag for slike gaver må du ta kontakt med oss direkte slik at vi kan registrere gaven din, samt fødsels- og personnummeret ditt. Ha gjerne dokumentasjon på gaven klart, så er det lettere for oss å hjelpe deg. Hvordan få kvittering fra Facebook kan du lese mer om her.

 

Kontakt oss på telefon +47 45 05 99 77 (man.-fre., 09-15)
eller send en e-post til post@sykehusklovnene.no for å registrere gaver fra Vipps eller Facebook, eller hvis du har andre spørsmål.

 

Innsendelse for skatteåret 2024 skjer i januar 2025.