Skattefradrag for gaver - Sykehusklovnene

Skattefradrag for gaver

For at du skal få skattefradrag for gaver til frivillige organisajoner må vi sende dine opplysninger til skattemyndighetene. Dette gjør vi i januar for foregående år. Vi trenger opplysninger om navn, adresse og fødselsnummer for at du skal få skattefradrag. Disse opplysningene sender vi til skattemyndigheten sammen med beløpet du har gitt til oss. Du kan få fradrag for samlet beløp mellom 500 kr og 50 000 kr pr år.

 

Personopplysninger

Sykehusklovnen behandler alle personlige opplysninger fortrolig. Sykehusklovnene tar vare på dine personlige opplysninger kun med det formål å administrere giverforhold. Les Sykehusklovnenes personvernerklæring.

 

Gaver gitt via Vipps eller Facebook

Når du gir en gave via Vipps eller Facebook sin betalingsløsning (for eksempel til noens bursdag eller på en post Sykehuslovene eller andre legger ut) får vi ikke dine personopplysninger. Hvis du vil ha skattefradrag for slike gaver må du ta kontakt med oss direkte slik at vi kan registrere gaven din og fødselsnummeret ditt. Ha gjerne dokumentasjon på gaven klart (kvittering fra Facebook kan du ta ut via denne linken ), så er det lettere for oss å hjelpe deg.
Kontakt oss på telefon +47 45 05 99 77 (man.-fre, 09-16)
eller send en e-post til post@sykehusklovnene.no for å registrere gaver fra Vipps eller Facebook, eller hvis du har andre spørsmål.

Innsendelse for skatteåret 2019 er avsluttet.

For deg som har donert i løpet av 2020:

Skjema for innsendelse av fødselsnummer og kontaktinfo

Dette trenger vi: