Virtuelle klovning elly, header

Møt to sykehusklovner, helt for deg selv!

10. juni 2020

100% samspill – 100% digitalt

Nå kan barn over hele landet treffe Sykehusklovnene gjennom nettbrett/skjerm.
Sykehusklovnene har funnet digitale løsninger på hvordan vi kan møte og kommunisere med syke barn og unge som trenger en klovn. Møtene er personlige, og det er kun klovnene, ditt barn, og de som er sammen med barnet, som vil være til stede i de lukkede møtene. Det er samspillet med barnet som står i fokus. Alle tilbakemeldinger så langt forteller at barna har stor glede av disse personlige klovnemøtene. Og det koster heller ingenting for deg!

 

Hvordan bestille?

Trykk på knappen under og du kommer til et enkelt bestillingsskjema.

Bestill-knapp

Elly og klovnene

Spørsmål og svar

Skjerm digitalklovning

Slik kan skjermen se ut under digitalklovning

Hvem kan bestille digitale klovnemøter?
Alle barn og unge opp til 18 år som er i behandling, eller mellom behandling, på sykehus eller hjemme kan møte sykehusklovnene digitalt.

Hvem passer det for?
Tilbudet passer for alle barn. Om du er oppe og går, eller er sengeliggende, om du har hørsel-, eller synshemninger eller mangler språk, det spiller ingen rolle!

Er det sikkert?
Ja. Tjenesten er satt opp av Norsk Helsenett og oppfyller alle krav til personvern.

Hva trenger jeg av utstyr?
Alt du trenger er nettbrett/dataskjerm og internettilkobling. Ingen form for nedlastning eller ekstrautstyr er nødvendig, og enkel bruksanvisning vil bli tilsendt etter at møtet er bestilt.

Noe mer du lurer på?
Ring tlf.: 450 59 977

 

Hva skjer i et klovnemøte?

Når dere er koblet opp og «åpner døren» til det forhåndsbestilte klovnemøtet, treffer du to sykehusklovner. Det kan hende barnet har truffet og kjenner sykehusklovnene fra før, eller kanskje er dette første gang barnet treffer dem?

Barnet behøver ikke forberede noen ting før du treffer klovnene. Klovnene synes bare det er veldig hyggelig å si hei og treffe barnet.

Klovnene vil fortelle hva de heter og kanskje hva de holder på med. Det er ikke alltid godt å vite hva klovnene tenker på, eller hva de holder på med.
Dere kan snakke med dem og spørre dem om det du vil, ellers kan det være de spør deg om noe? Uansett er klovnenes spesialfelt å improvisere, så dere og barnet trenger ikke å «prestere» eller forberede noe som helst.

Sykehusklovnene er der for å ha en koselig stund med barnet, og kanskje blir de andre i rommet involvert i det som skjer.
Et klovnemøte kan vare en kort stund eller opp til ca 20 minutter.

Hvordan bestille?

Klikk her for å komme til bestillingsskjema