Sjakk

Spillekveld

Vær vert for en spillekveld hvor dine venner, familiemedlemmer eller kolleger kan nyte en kveld med f. eks brettspill, quiz eller terningspill! Faktisk kan du gjøre det til en ukentlig eller månedlig begivenhet. Man kan fint låne spill på biblioteket. Kanskje man kan ha noen gøye premier til vinneren. Ta et lite beløp fra deltagerne eller oppfordre til å vippse.

 

Brettspill, Quiz

Her kan man spille Sjakk, Den forsvunnede diamant, Trivial Pursuit eller Back Gammon.
Det finnes mange quizapper, eller man kan lage sin egen Kahoot!

 

Inviter gode venninner eller venner til en morsom pakkelek.

Alle deltakere har med en innpakket gave, beløpet setter du selv, og tilsvarende beløp må gis til Sykehusklovnene.  Alle pakkene legges midt på bordet. Så slår man to terninger og dersom du får to like tall velger du en gave du legger foran deg, uten å åpne den opp. Når alle gavene er fordelt, pakkes de opp en og en. Så kommer man til del to. Nå setter verten på en alarm, uten at noen vet hvor lenge det er til alarmen går. Så fortsetter man å slå terning, men når man nå får to like, kan man stjele den gaven. man vil fra en av de andre. Slik holder man på til alarmen går. Da beholder du den/de gavene du har foran deg.  Merk deg mest populære gaven underveis, og den som vinner den må donere et ekstrabeløp til sykehusklovnene på vipps.

 

Omvendt tombola

Alle vet hvordan en vanlig tombola fungerer, men hva med en omvendt tombola? Dette kan være en god måte å samle inn penger og ha det gøy samtidlig! Selg loddene til de rundt deg. Deretter trekker du tilsvarende lodd ut av en bolle eller annen beholder gjennom kvelden. Personen med det siste loddet i bollen er vinneren! Finn en fin premie som gjør at folk får lyst til å  til å kjøpe mange lodd.