Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!

Ikke alle barn gleder seg til sommerferie

 

Ikke alle barn får en sommerferie der de kan leke barbeint i gresset, fiske krabber på brygga og løp hylende gjennom vannsprederen. For noen barn må tilbringe sommeren på sykehus, hvor de kjemper sine tøffeste kamper. Sykdom tar ikke ferie.

 

Derfor besøker Sykehusklovnene barn og unge på sykehus gjennom hele sommeren. Med din hjelp kan vi spre glede og skape magiske øyeblikk for enda flere barn og pårørende i en krevende sykehushverdag.

 

Sykehusklovnene er en ideell organisasjon bestående av 50 profesjonelle sykehusklovner, en liten administrasjon og et styre. Vi er tilstede og samarbeider med poliklinikker, kirurgiske- og barnemedisinske avdelinger på 19 sykehus rundt om i landet. Sykehusklovnene har ingen fast offentlig støtte, men lever av innsamlede midler fra private givere og organisasjoner, søknader og bedriftsavtaler.

 

Med din hjelp kan Sykehusklovnene treffe enda flere barn gjennom hele sommeren. Bli fastgiver eller gi en sommergave!