Påskemoro - Sykehusklovnene
Banner påskeegg

Påskequiz og påskemoro!

Påskeaktiviteter og quiz

Aktivitetshefte, påske, pdf.Mange har tradisjoner i påsken, det kan være å reise til fjells og gå på ski, spise Kvikk-lunsj og appelsin. Noen tøffinger tar sitt første bad. Andre igjen koser seg med bypåske og skolefri. Noen må dessverre også tilbringe påsken på sykehus. Men alle kan være med på Påskequiz, og være med på aktiviteter vi har laget for deg i aktivitetsheftet vårt som du finner og kan laste ned her, klikk på bildet:

 

Påskeeggjakt!

En av oppgavene er å gå på påskeeggjakt her på nettsiden vår. Finn egg på sidene, notér ned bokstaven på egget, og sett sammen bokstavene du finner. Setter du de riktig sammen, får du navnet på en av våre sykehusklovner. (du må lete på hele 12 sider 🙂 )Skriv inn svaret ditt i skjemaet under, og du er med i trekning av boka Magisk medisin.  Vi trekker tre vinnere av påskeeggjakten og Godtekryss. Vinnerne kan nyte heder, ære og berømmelse på Faceboosiden vår 26. april.

Påskeegg

Lykke til!

 

Giver-skjema

Skjema_1

Vil du være med å gi barn på sykehus et pusterom og glede i en vanskelig sykehushverdag? Velg beløpet du vil gi, eller kryss av for å gi månedlig.

Du kan også gi et bidrag på SMS
– klikk her

Lagre info

Kan Sykehusklovnene lagre din info?

Vi vil selvsagt aldri dele den med noen, eller selge den. Mer info

Fortell litt om deg selv

Fortell oss litt om deg selv

Månedlig

Fullfør