Bedriftssamarbeid - Sykehusklovnene
Såpebobler Ⓒ Foto Mathias Jørgensen, Sykehusklovnene

Bedriftssamarbeid

Sykehusklovnene får ingen offentlig støtte og er avhengige av givervilje både fra personer, organisasjoner, men også bedrifter. 

 

Støtt oss en gang, eller inngå en samarbeidsavtale med fordeler

Som bedrift kan du støtte vårt arbeid ved å gi en engangsdonasjon (via å betale inn på bankkonto 1503 03 54769 eller få tilsendt faktura), eller inngå en samarbeidsavtale med oss over flere år som gir bedriften rettigheter og goder i forhold til å bruke samarbeidet med Sykehusklovnene både internt og eksternt. 

Bedriftene vi har en avtale med er ulike og derfor skreddersyr vi samarbeidsavtaler avhengig om virksomheten ønsker et produktsamarbeid, å gi generell eller spesifikk støtte, eller å bidra med pro bono tjenester.

Velger man å inngå et samarbeid over noe tid, kan støtten gå til:

  • Sykehusklovnene nasjonalt
  • Et særskilt sykehus i egen region
  • Noen av våre prosjekter (eksempelvis: etablering av tilbudet på et nytt sykehus, hjemmebesøk, støtte til barn i palliativ fase, forskning på effekt).

 

Samfunnsansvar gir effekt

Gjennom å støtte Sykehusklovnene tar virksomheten din et samfunnsansvar og sørger for at barn på sykehus i Norge får en oppmuntring i sykehushverdagen, hjelp til å gjennomføre vonde undersøkelser, og nytt livsmot.

Noen bedrifter har fokus på den interne effekten gjennom teambuilding og forankring av virksomhetens verdier internt og økt attraktivitet i arbeidsmarkedet. Mens andre er mest opptatt av å tydeliggjøre samfunnsbidraget eksternt med mål om positiv profilering og godt omdømme overfor kunder og interessenter.

Vurderer dere å støtte Sykehusklovnene og er interessert i å høre mer om hva et samarbeid kan inneholde ta kontakt med daglig leder Nina Eidem: nina@sykehusklovnene.no 

 

Sykehusklovner i sykehuskorridor

 

Giver-skjema

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Fortell litt om deg selv

Noe på hjertet?

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Månedlig

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Samarbeidspartnere