Bedriftssamarbeid - Sykehusklovnene
Såpebobler Ⓒ Foto Mathias Jørgensen, Sykehusklovnene

Bedriftssamarbeid

Sykehusklovnene får ingen offentlig støtte og er avhengige av givervilje både fra personer, organisasjoner, men også bedrifter. 

 

Støtt oss en gang, eller inngå en samarbeidsavtale med fordeler

Som bedrift kan du støtte vårt arbeid ved å gi en engangsdonasjon, eller inngå en samarbeidsavtale med oss over flere år som gir bedriften rettigheter og goder i forhold til å bruke samarbeidet med Sykehusklovnene både internt og eksternt. 

Bedriftene vi har en avtale med er ulike og derfor skreddersyr vi samarbeidsavtaler avhengig om virksomheten ønsker et produktsamarbeid, å gi generell eller spesifikk støtte, eller å bidra med pro bono tjenester.

Velger man å inngå et samarbeid over noe tid, kan støtten gå til:

  • Sykehusklovnene nasjonalt
  • Et særskilt sykehus i egen region
  • Noen av våre prosjekter (eksempelvis: etablering av tilbudet på et nytt sykehus, hjemmebesøk, støtte til barn i palliativ fase, forskning på effekt).

 

Samfunnsansvar gir effekt

Gjennom å støtte Sykehusklovnene tar virksomheten din et samfunnsansvar og sørger for at barn på sykehus i Norge får en oppmuntring i sykehushverdagen, hjelp til å gjennomføre vonde undersøkelser, og nytt livsmot.

Noen bedrifter har fokus på den interne effekten gjennom teambuilding og forankring av virksomhetens verdier internt og økt attraktivitet i arbeidsmarkedet. Mens andre er mest opptatt av å tydeliggjøre samfunnsbidraget eksternt med mål om positiv profilering og godt omdømme overfor kunder og interessenter.

Vurderer dere å støtte Sykehusklovnene og er interessert i å høre mer om hva et samarbeid kan inneholde ta kontakt med daglig leder Nina Eidem: nina@sykehusklovnene.no 

 

Sykehusklovner i sykehuskorridor

 

Giver-skjema

Skjema_1

Vil du være med å gi barn på sykehus et pusterom og glede i en vanskelig sykehushverdag? Velg beløpet du vil gi, eller kryss av for å gi månedlig.

Lagre info

Kan Sykehusklovnene lagre din info?

Vi vil selvsagt aldri dele den med noen, eller selge den. Mer info

Fortell litt om deg selv

Fortell oss litt om deg selv

Månedlig

Fullfør

Samarbeidspartnere