Trude-Litt Masse Mer

Man bør gå over streken. Hver dag. Den som går over streken, er med på leken og får steken, men; man kan jo ikke peke på alt!

Spesialitet/triks:
Trylling. Sangimpro. tegnspråk. Kroppen-språk og å gå baklengs over streken
Instrument:
Kazoo, rytmeinstumenter, b kornett
Hobby:
Musikk/sang, fortellinger. Ole Brum-tanker.
Yndlingsmat:
Flam som er ost/fløte og skinke på pizzadeig. Særlig fløten er god.
Yndlingsdrikke:
Fløte kokt med tran og bacon til lunsj
Jeg kan ikke leve uten:
Kazoo, ball, ballonger, såpebobler og stolen min.
Her er det størst mulighet for å treffe meg:
På kanten av en strek- eller utenfor

Hun tilbyr i dag sin tjeneste som legevikar- sånn for syns skyld. Trude-Litt ble født endelig, etter 10 år med ruging var hun klar. Hun ble født med klær og sko på. I starten vasket hun på sykehuset. Hun tilbyr i dag sin tjeneste som legevikar- sånn for syns skyld. Hun har lært masse; å tre en hyssing på en grein så man kan blåse store såpebobler, for eksempel. Og å liste seg baklengs så ingen ser at hun kommer inn. Hun er god på å trakke over streken. Da tar hun sats og hopper, selv om det av og til er veldig modig av henne. Eller hun ruller over ganske elegant. Det er nok slik egget med Trude-Litt har gjort det også, rullet over. Trude-Litt kan også rydde litt. Tro det eller ei. Hun er veldig redd for edderkopper. Hun er god til å gjemme seg og enda bedre på å bli funnet- da ler hun veldig høyt. Trude-Litt ønsker å være med på alle slags spill, hun gleder seg like mye over å vinne som å ikke vinne- iblant er det vanskelig å skjønne hva leken går ut på for der er så mange muligheter!!!!Hun kan bli sint hvis noen er for langsom når vi skal av sted. Eller hvis hemmelighetene blir altfor hemmelige. Trude-Litt kan kjefte. Men bare på ting som ikke betyr så mye. Som f. Eks. når hun ikke får snakke mer på en stund, si 30 sekunder, noe sånt. Kanskje til og med 10. Trude-Litt elsker slekten sin. Hun er litt i slekt med dronningen, har blått blod. Eller kanskje grønt…? Hun elsker det runde, som baller. Og det blåe, og tordenvind og løvhauger. Og så elsker hun engelsk vaniljesaus, med fransk plomme pai under. Og mye mer! Hunden til Trude-litt kan også rulle rundt!

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!