Lilla Bolilla med Gorilla. Som er Lilla. - Sykehusklovnene
Lilla Gorilla, halvfigur

Lilla Bolilla med Gorilla. Som er Lilla.

"Det fins ikke dårlig vær, bare stinkende tær! (Og grønne trær med lilla bær)"

Spesialitet:
Duckface på Catwalk
Instrument:
Tamburin og bollekinn
Hobby:
Finne runde ting rundt omkring
Yndlingsmat:
Latterkrampesåpebobler
Yndlingsdrikke:
Flytende og iskaldt
Jeg kan ikke leve uten:
Sol! Og vann! Og luft såklart! …og Gorillaen min. Og toalettpapir!
Her er det størst mulighet for å treffe meg:
På Haukeland i Bergen. Enten på Tullogtøysologi-avdelingen, eller på do i 3.etg (hvis jeg har spist for mange blåbær)

Lilla Bolilla kom fra Brasil til Norge etter å ha spist for mange latterkrampesåpebobler. Hun tok av i São Paulo og havna i Bergen. Her spesialiserte hun seg i Tullogtøysologi. Nå jobber hun på laben for å utvikle en ny type blåbær som er LILLA! Hun har også en lilla kjole. Hun liker alt som er rundt: Perler, erter, såpebobler, badeballer, klinkekuler, ost, månen, verden og sola. Hun danser samba og elsker sko og vesker. Og hun ønsker seg en kjæreste til jul (hvert år!)

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.