Beatriks Brennemanet Bringebær, sykehusklovn

Beatriks Brennemanet Bringebær

Det er fint å være en brennmanet!

Instrument:
Riste egg, Triangel, spilledåser, riste appelsin, tangenter eller noe annet
Hobby:
Svømme blandt fisker, gjøre lekser for andre, lage kule rap sanger, kjøre rakett rundt i himmelrommet
Yndlingsmat:
Bringebær, fiskekaker, is, lange spagetti med tomatsaus, ostepop
Yndlingsdrikke:
Bringebærripsrabarbra saft med bobler i
Jeg kan ikke leve uten:
Regnvær, sol, sølepytter, giraffer og å lage popcorn
Her kan du kanskje treffe meg:
Hvis du er ute og svømmer, eller plukker bringebær. Ellers kan du treffe meg nesten alle steder, men mest av alt i Ålesund, Trondheim, Kristiansand, Arendal, Skien, Oslo, Stavanger og i Bergen

Jeg heter Beatriks Brennemanet Bringebær og jeg kommer egentlig fra Bergen. Nå bor jeg overalt i Norge så du kan treffe meg rundtomkring. Jeg liker godt å sove ute om sommeren under en bringebær busk og om vinteren under juletreet, for jeg får så utrolige fine drømmer. Jeg tenker det kunne være fint å bo på toppen av et tre, men det har jeg ikke prøvd enda. Hvis jeg ikke hadde vært meg så hadde jeg likt å være en fisk eller en sky eller en rakket. Eller en rap-synger-poet, men det er jeg av og til uansett. Jeg er nesten ikke redd for noenting. Jeg har mange gode råd, når det gjelder alt.

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!