Når ferien ikke går som planlagt - Sykehusklovnene

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!

Når ferien ikke går som planlagt

Nå står ferien for døren, og mange husker sikkert den fantastiske sommeren vi fikk oppleve i fjor. Varmerekorder i luft og sjø.

Sykehusklovnen Cirka trygger SindreÅ, som vi håper alle kan får nyte en deilig sommerferie i år også!

Fra alle skolene i landet tyter det ut glade barn, som gleder seg til å ha skolefri, til bading, å spise is og være sammen med familien, og kanskje reise på tur. Mange har kanskje gledet seg i lang tid, og nå er dagen kommet.

 

Men i år får ikke alle barn sommerferie.

For noen familier viser livet seg fra sin mest brutale side når barna blir rammet av alvorlige sykdommer, eller de må tilbringe sommeren på sykehuset og kjempe mot sykdommer de aldri blir kvitt.

På sykehusene er det lavsesong, og mange barn blir enda mer ensomme på sykehuset i sommerferien. Bare de aller sykeste må bli.
For sykehusklovnene er det «business as usual», vi er til stede på sykehusene gjennom sommeren, og er der for å dele ut magisk medisin og tenne livsgnist.

 

Vær med å gi barna en magisk reise på sykehuset med Sykehusklovnene!

Du kan være med å bringe frem smil, livsgnist og glede hos barn og pårørende i en krevende situasjon.

Tusen millioner takk for din støtte.
Les en mammas historier om ferien som ble borte

Video