Gi en julegave med mening - Sykehusklovnene
Truls og sykehusklovner

Gi en julegave med mening

Den latteren. Den latteren er gull! Den smitter over hele avdelingen på sykehuset. Du merker når klovnene er der, selv om de er hos andre barn. Man trenger dem. Veldig.» Camilla og Christian Grøtness, mamma og pappa til Truls

Vil du gjøre en forskjell og gi en spesielt verdifull julegave i år? Gi stjernebarna på sykehus en magisk julegave, eller bli fastgiver, og bli med Elisabeth Andreassen i «Sykehusklovnenes heiagjeng for barna». Begge deler gjør du ved raske klikk i skjemaet under. God jul, og tusen millioner takk! Klem fra Bettan og Sykehusklovnene.

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Elisabeth Andreassen har lenge hatt et stort og bankende hjerte for barn og familier som kjemper tøffe kamper. Hun er selv mamma til to døtre, og privat har hun vært fast giver til Sykehusklovnene i mange år.  Vi er utrolig stolte over at hun har ønsket å bli ambassadør for oss og støtte barna gjennom «Sykehusklovnenes heiagjeng for barna».

Gi bedriftsgave med mening

og få digital forundringspakke i retur

Vi i Sykehusklovnene setter utrolig pris på alle bedrifter som ønsker å støtte vårt arbeid med en julegave nå i disse ekstra tøffe tider, og det ligger i vår natur å si tusen millioner takk. Til dette har vi laget små digitale forundringspakker, spesiellt tilpasset dagens situasjon med hjemmekontor for å takke og ønske god jul til de ansatte. Disse kan distribuere ut etter at gaven er innbetalt (benytt skjema over eller kontonr. 1503 03 54769). Vi kan også tilby materiale til sosiale medier for gaver over en viss størrelse. Etter innbetaling, send mail til post@sykehusklovnene.no – det samme gjør du hvis du ønsker faktura tilsendt.