Gi en julegave med mening - Sykehusklovnene
Truls og sykehusklovner

Gi en julegave med mening

Ikke alle barn får feire jul hjemme.

Vippsnummer 10221Vil du gjøre en forskjell og gi en spesielt verdifull julegave i år? Gi barna på sykehus en magisk julegave, eller bli fastgiver, og bli med Elisabeth Andreassen i «Sykehusklovnenes heiagjeng for barna». Begge deler gjør du ved raske klikk i skjemaet under. Enda enklere – vippse til 10221.
God jul, og tusen millioner takk! Klem fra Bettan og Sykehusklovnene.

Skjema_1_2020

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Velg beløp, og om du vil gi én gang eller månedlig.

Jeg vil gi

kroner

Noe på hjertet?

Får vi lov til å holde kontakt med deg?

Husk å legge inn epost/telefonnummer

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Vi vil sende deg en epost ca. annenhver måned, blant annet med historier fra barn og familier du hjelper og mer informasjon om arbeidet du gjør mulig. En sjelden gang i blant kan du få en sms også.

Slik behandler vi dine personopplysninger.

Den latteren. Den latteren er gull! Den smitter over hele avdelingen på sykehuset. Du merker når klovnene er der, selv om de er hos andre barn. Man trenger dem. Veldig.» Camilla og Christian Grøtness, mamma og pappa til Truls

Elisabeth Andreassen har lenge hatt et stort og bankende hjerte for barn og familier som kjemper tøffe kamper. Hun er selv mamma til to døtre, og privat har hun vært fast giver til Sykehusklovnene i mange år.  Vi er utrolig stolte over at hun er vår ambassadør og støtter barna gjennom «Sykehusklovnenes heiagjeng for barna».