Truls leker med sykehusklovnene

Bli fast giver i dag - bli med på lag med barna

Sykehusklovnene mottar ikke fast statlig støtte og finansieres utelukkende gjennom innsamlede midler. Din støtte bidrar til at vi kan være med barn i vanskelige situasjoner på sykehuset. Barna som kommer på sykehus opplever at deres hverdag blir snudd på hodet, at de mister kontrollen og styringen over sitt eget liv, og at de kan bli utsatt for ubehag og smerte i forbindelse med sykdom og behandling. Vi kan ikke gjøre noe med årsaken til at barn er på sykehus, men kan bidra til at opplevelsen av å være syk på sykehus blir mindre traumatisk for et barn gjennom å redusere stress og aktivisere det friske i barnet gjennom sykehusklovnens tilnærming og metode.

Støtt Sykehusklovnene og vårt arbeid – på lag med barna.

Er du allerede fast giver og har spørsmål om avtalen din eller ønsker å gjøre endringer? Les mer om hvordan du kan endre eller si opp avtalen din her.

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!