En meningsfull julegave – til glede for barna

Gi en gave som vil skape magiske øyeblikk og viktige pustepauser for barn som opplever en spesielt tøff sykehushverdag i julen.

På vegne av små og store: god jul og tusen takk!

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!

Jula som ble annerledes 

Jeg heter Julie og er 9 år gammel. I desember 2020 ble jeg syk, alvorlig syk. Legene fortalte meg at jeg både skulle få cellegift og bo mye på sykehus i lang tid. Faktisk i over to år. En av de første dagene da jeg var innlagt på Rikshospitalet, da alt var litt kaos og dagene var preget av mye redsel og usikkerhet, banket det på døra til rommet jeg bodde på. Inn kommer to fargeklatter av noen klovner. Jeg husker han ene hadde et stort trekkspillslips. Dette var mitt første møte med Sykehusklovnene. Det var en utrolig koselig overraskelse og det føltes så deilig å le litt igjen i en ganske tøff og skremmende tid.

Klovnene tullet og tøyset så både jeg, mamma og pappa glemte alvoret litt. Jeg husker de fulgte meg ned til sykehusskolen for å lage et julekort som jeg skulle skrive et juleønske på. Og mitt juleønske dette året var: Jeg ønsker meg at jula blir fin.

Takket være din støtte kommer vi til å være på sykehuset, også i jula!

Selv om vi i Sykehusklovnene treffer mange barn og unge på sykehus, treffer vi faktisk kun 1 av 10 barn som er innlagt på sykehus. Har du lyst til å støtte oss med en ekstra julegave, hadde vi satt utrolig stor pris på det!