Å ha et alvorlig sykt barn, Sykehusklovnene sprer glede
Emilie og Cirka, Sykehusklovnene

En hilsen fra pappaen til Emilie

Bli med å støtte Sykehusklovnene du og!

«Å ha et barn som er alvorlig syk, i Emilies tilfelle leukemi, er en stor belastning for alle. Noen ganger er det ganske mørkt og strevsomt, spesielt for Emilie som har hatt mange tøffe runder. Da hjalp det med et besøk fra sykehusklovnene, for å spore tankene og frykten over til noe positivt.

 

Sykehusklovnene fyker rundt på alle rommene og lager gøyale streker etter barnas individuelle behov. Emilie er meget glad i sang og musikk, og dette forsto Sykehusklovnene ganske tidlig. Emilie forventet litt sang når de kom, og fikk selvfølgelig det! Tror det var Sykehusklovnene Bakke og Cirka som øvet inn Fjellrypa som Emilie liker veldig godt. Hun har også et godt øye til Piffi – Emilie synes han er fantastisk!

 

Sykehusklovnene har betydd mye for hele familien og flere rundt oss. Det var godt å se hvordan hun strålte da hun fikk besøk, selv om hun til tider var veldig syk. Kortene de skriver hilsninger på har også betydd mye. Alle kortene er limt inn i en egen bok.

 

Tusen takk til dere alle sammen som støtter Sykehusklovnene! Det betyr fantastisk mye for barna som er på sykehus (og foreldrene). La oss fortsette å støtte de, slik at enda flere barn kan få en bedre sykehushverdag.»

 – Øystein, far til Emilie

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!