Sykehusklovner i sykehuskorridor

Sykehusklovnene mister Grasrotandelen

Sykehusklovnene har vært mottakere av Grasrotandelen siden 2009, da vi var en liten, lokal organisasjon som hovedsakelig hadde virke på Ullevål sykehus. I mai 2022 sletter Lotteritilsynet Sykehusklovnene som Grasrotmottaker. Vedtaket begrunnes med at Sykehusklovnene i dag har aktiviteter ut over det lokale og regionale.

Pengene fra Grasrotandelen har gitt oss mulighet til å vokse. Takket være alle som har registrert Sykehusklovnene som sin Grasrotmottaker har vi hatt utallige flotte møter med barn og deres familier. Vi er utrolig takknemlige for tilliten dere har gitt oss, og for å bli verdsatt som en viktig del av behandlingen av barn på sykehus. Nå håper vi dere ønsker å fortsette å støtte oss på andre måter.

 

Du kan fortsatt være med å støtte!

En svært viktig støtte for oss er våre fastgivere. De er med å gi oss en forutsigbar inntekt, akkurat som Grasrotandelen har gjort. Nå trenger vi din hjelp til å fortsette arbeidet vårt. Vi ønsker at du som har støttet vårt arbeid gjennom Grasrotandelen fortsetter å støtte oss gjennom å bli fastgiver.

Ønsker du å støtte oss via bank, eller avtalegiro, se skjema under.

 

Støtt barn på sykehus!

Vil du være med å gi barn på sykehus glede og livsgnist i en tøff sykehushverdag? Gi en pengegave eller et fast beløp i måneden. Du velger selv hvor mye du vil gi, og du kan si opp avtalen når som helst. Tusen takk!