Sykehusklovner leker med barn

Gi en meningsfull gave fra din bedrift

– en gave som vil gi glede og livsgnist til barn som opplever en tøff sykehushverdag

 

 

Sykehusklovnene får ingen offentlig støtte og er avhengige av givervilje både fra personer, organisasjoner, men også bedrifter. 

Som bedrift kan du støtte vårt arbeid ved å gi en engangsdonasjon, eller inngå en samarbeidsavtale med oss over flere år som gir bedriften rettigheter og goder i forhold til å bruke samarbeidet med Sykehusklovnene både internt og eksternt. 

 

Slik gir dere barn på sykehus en etterlengtet gave

1. Sett inn ønsket beløp på bankkonto 1503 03 54769

2. Be om å få tilsendt en faktura. Send e-post til post@sykehusklovnene.no med ønsket beløp og faktura-informasjon: bedriftsnavn, adresse, organisasjonsnummer og hvem/hvor fakturaen skal sendes.

 

Slik inngår dere et bedriftssamarbeid med oss

Bedriftene vi har en avtale med er ulike og derfor skreddersyr vi samarbeidsavtaler avhengig om virksomheten ønsker et produktsamarbeidå gi generell eller spesifikk støtte, eller å bidra med pro bono tjenester.

Velger man å inngå et samarbeid over noe tid, kan støtten gå til:

  • Sykehusklovnene nasjonalt
  • Et særskilt sykehus i egen region
  • Noen av våre prosjekter (eksempelvis: etablering av tilbudet på et nytt sykehus, hjemmebesøk, støtte til barn i palliativ fase, forskning på effekt).

 

Samfunnsansvar gir effekt

Gjennom å støtte Sykehusklovnene tar virksomheten din et samfunnsansvar og sørger for at barn på sykehus i Norge får en oppmuntring i sykehushverdagen, hjelp til å gjennomføre vonde undersøkelser, og nytt livsmot.

Noen bedrifter har fokus på den interne effekten gjennom teambuilding og forankring av virksomhetens verdier internt og økt attraktivitet i arbeidsmarkedet. Mens andre er mest opptatt av å tydeliggjøre samfunnsbidraget eksternt med mål om positiv profilering og godt omdømme overfor kunder og interessenter.

Vurderer dere å støtte Sykehusklovnene og er interessert i å høre mer om hva et samarbeid kan inneholde ta kontakt med leder for fundraising, Marianne Grøthe Lund, på mariannelund@sykehusklovnene.no.

 

Foto: Ida Christin Foss

 

Hvordan vil vi bruke gaven deres?

Sykehusklovnene treffer barn og unge på 19 sykehus i Norge. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag. Foreldre beskriver også hvordan sterkere selvfølelse hjelper barna deres å hente frem friske krefter.

Det ikke så mange vet, men som helsepersonell kan fortelle om, er at sykehusklovnene bidrar til at medisinske behandlinger løses både bedre og raskere. Klovnenes tilstedeværelse reduserer også behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang. Forskning viser også at latter og glede reduserer smerte, styrker immunforsvaret og gir mindre stress.