Sykehusklovner leker med barn

Er du vår nye daglige leder?

Sykehusklovning er en kunstart som blir til i møtet mellom sykehusklovnene og barn og ungdom. Disse møtene gjør det mulig for barna å kjenne på mestring og glede selv i den sårbare situasjonen de befinner seg i.

Sykehusklovnene søker nå en samlende og inspirerende leder som skal lede og videreutvikle organisasjonen. Som daglig leder har du det overordnede ansvaret for å sikre en god og stabil økonomi, blant annet gjennom å finne trygge og langsiktige finansieringsordninger. Du har også ansvar for å utvikle og implementere strategier som gjør at organisasjonen vokser og får en sterk posisjon. Sammen med dyktige medarbeidere skal du etablere og opprettholde gode relasjoner med offentlige og private aktører, samtidig som du representerer Sykehusklovnene i mediene og i det offentlige ordskiftet.

Lederen vi ser etter har relevant høyere utdanning, kan vise til gode lederresultater og har gjerne erfaring innen organisasjonsutvikling eller fra kommunikasjonsområdet.

Vi søker en operativ strateg med et varmt hjerte for Sykehusklovnenes arbeid. Du har gode samarbeidsevner og er en relasjonssterk brobygger. Du setter gjensidig tillit i førersetet av ledergjerningen og har et brennende engasjement for Sykehusklovnenes formål og samfunnsoppdrag.

Flere studier bekrefter at latter og glede reduserer smerte, styrker immunforsvaret og demper utviklingen av stresshormoner. Internasjonal forskning viser også at sykehusklovner kan være med å redusere bruken av beroligende medisin, bedøvelse og tvang. Gjennom samspill inviterer Sykehusklovnene barn og unge til lek, fantasireiser, latterkuler og poesi – pustepauser i krevende livssituasjoner, som stimulerer det friske og gir glede og håp.

Daglig leder rapporterer til styret. Arbeidssted er i moderne lokaler på Sentralen i Oslo.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mona Wille, tlf. 402 15 106, Are Gjølberg Lie, tlf. 412 37 158, Marianne Bakken, tlf. 410 91 376 eller Atle Ronglan 966 27 089. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 20.08. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. 

Hele stillingsannonsen finner du her: https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=309617849.