Ledig stilling: Faglig rådgiver i Sykehusklovnene - Sykehusklovnene
Liten pike og sykehusklovn hysjer på annen sykehusklovn ved siden av seng på sykehus

Ledig stilling: Faglig rådgiver i Sykehusklovnene

18. juli 2022

Vi i Sykehusklovnene søker faglig rådgiver i 50% stilling. Faglig rådgiver er en del av fagteamet rundt kunstnerisk leder med hovedansvar å ivareta og videreutvikle det faglige programmet i Sykehusklovnene. Faglig rådgiver skal støtte kunstnerisk leder i å opprettholde og videreutvikle det faglige nivået på sykehusklovningen. Faglig rådgiver har ansvar for utviklingen av nye konsepter, gjennomføre piloter og prosjekter, følge opp etablerte program på sykehusene, holde foredrag og igangsette aktuelle kurs. Faglig rådgiver skal ha et rendyrket faglig fokus og rapporterer til kunstnerisk leder.
Les hele stillingsutlysningen og søk på stillingen her.

Liten pike gir narkosemaske til sykehusets maskot, Rasmus, som holdes av sykepleier. To sykehusklovner ser på.