Gi en meningsfull bedriftsjulegave - Sykehusklovnene
Truls og sykehusklovner

Gi en meningsfull julegave fra din bedrift

– en gave som vil gi glede og livsgnist til barn som opplever en spesielt tøff sykehushverdag i julen

 

 

Dette betyr deres støtte

Deres støtte betyr at barn på sykehus i Norge får en oppmuntring i sykehushverdagen, hjelp til å gjennomføre vonde undersøkelser og nytt livsmot.

 

  • 10.000 kroner betyr at vi kan dele ut over 50 smil til barn, foreldre og helsearbeidere som må tilbringe tiden på sykehus.
  • 50.000 kroner betyr at vi kan følge 15 barn inn på operasjonssalen og bli der helt til narkosen er satt. I tillegg kan vi treffe over 50 små superhelter i sykehuskorridorene.
  • 100.000 kroner betyr at to klovner i klovnebil kan reise på 30 hjemmebesøk i hele Norge og møte de mest alvorlige og langtidssyke barna.

 

Slik gir dere oss og barna en julegave

1. Sett inn ønsket beløp på bankkonto 1503 03 54769

2. Be om å få tilsendt en faktura. Send e-post til ida@sykehusklovnene.no med ønsket beløp og faktura-informasjon: bedriftsnavn, adresse, organisasjonsnummer og hvem/hvor fakturen skal sendes.

 

Hva får dere som takk fra oss?

For å vise vår takknemlighet vil vi sende dere en liten digital forundringspakke:

  • En takkefilm hvor klovnene takker alle ansatte og ønsker god jul
  • En støttelogo ifm. jul
  • En takkeplakat som kan henges opp i deres lokaler

 

For å få tilsendt takkemateriell, send e-post til ida@sykehusklovnene.no etter innbetaling.

 

Hvordan vil vi bruke gaven deres?

Sykehusklovnene treffer barn og unge på 19 sykehus i Norge. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til større livsglede og mestring av en vanskelig sykehushverdag. Foreldre beskriver også hvordan sterkere selvfølelse hjelper barna deres å hente frem friske krefter.

Det ikke så mange vet, men som helsepersonell kan fortelle om, er at sykehusklovnene bidrar til at medisinske behandlinger løses både bedre og raskere. Klovnenes tilstedeværelse reduserer også behovet for beroligende midler og uønsket bruk av tvang. Forskning viser også at latter og glede reduserer smerte, styrker immunforsvaret og gir mindre stress.

Sykehusklovnen Å Ærna blåser såpebobler med en liten gutt på sykehus

Truls og «Å Ærna» har blitt gode venner.

 

 

 

– Selv i de verste stundene har Sykehusklovnene alltid klart å få frem et smil hos Truls, sier mamma Camilla og pappa Christian.