Pressebilder

Foto av klovner og barn på sykehus:

Klovnene i ulike aktiviteter/besøk ved sykehus, klikk her for å laste ned diverse foto (zip, 121 MB) (NB! Husk å kreditere fotografen, dette står i filnavnet).

Logoen til Sykehusklovnene i ulike formater:
• Logo 1 (hovedbruk, hvit tekst, til bruk på rolig bakgrunnsfarge), klikk her for png eller eps
• Logo 2 (sekundær bruk, hvit tekst i orange kvadrat, på hvit bakgrunn eller oppå urolig bakgrunn), klikk her for jpg eller eps
• Logo 3 (orange tekst, til bruk på hvit bakgrunn), klikk her for jpg, png eller eps
• Logo 4 (sort/hvit variant, til bruk i annonser eller trykk der dette er påkrevd), klikk her for ulike format (zip)

Foto av klovnene:

• Gruppebilder av klovnene (foto: Ida Brekke), klikk her for tif (finnes også i sort/hvit variant med grønn dør og røde neser, klikk her for tif)

• Portrettbilder av klovnene (foto: Ida Brekke), klikk her for tif (zip, 407 MB) eller jpg (zip).